Oliver Petrak: Dat ću sve od sebe da Zrinjski ostvari što bolje rezultate

 Oliver Petrak , HŠK Zrinjski
...nego na završetku sezone. Jedan od onih koji je pojačao konkurenciju je Oliver Petrak, i evo što on kaže za naš portal:

Kao prvo hoćeš li nam reći otkuda da dođeš u Zrinjski?

U Zrinjski sam došao na poziv gospodina Šulente, nakon prijateljske utakmice Zrinjski-Lučko u Mostaru koja je završila 2-2.

 


Možeš li nam reći za koje si klubove nastupao do dolaska u Zrinjski i da li si zadovoljan svojom dosadašanjom karijerom?

Prije dolaska u Mostar igrao sam za Lučko 1 i 2. Ligu, Istru 1961 i Sesvete. Do sada sam zadovoljan karijerom, ali uvijek može bolje.

Kakva su ti očekivanja od Zrinjskog, i koliko si do dolaska u Mostar znao o Zrinjskom?

Očekivanja od Zrinjskog su mi da svojim igrama pomognem klubu koliko mogu i ostvarim svoju afirmaciju da mogu jednog dana ostvariti inozemni angažman. Bit će teško ponoviti uspjeh od prošle sezone, jer sada svi drugačije gledaju na Zrinjski nakon osvojenog naslova, ali dat ćemo sve od sebe da usrećimo ljubitelje kluba. O Zrinjskom nisam znao mnogo, samo da spadaju u sam vrh BiH lige i da imaju veliku podršku navijača.

Evo tu si nekoliko dana, pa kakvi su tvoji dojmovi o momčadi?

Dojam o momčadi je odličan. Sada je pripremni dio i malo su teške noge, ali ima puno kvalitetnih igrača i trener na svakoj poziciji ima barem po 2,3 opcije.

Igraš u veznom redu, da li se bojiš konkurencije?

Konkurencija u veznom redu su mi dva vrlo iskusna igrača, koji su prije svega fantastični momci i odlični nogometaši. Ne bojim se konkurencije jer onda ne bih imalo smisla baviti se nogometom, samo se veselim suradnji i igranju s tim dečkima.

Možeš li nam prokomentirari protivnika u Europi, kakve su šanse Zrinjskog protiv Maribora?

Protivnik u Europi nije lagan, ali danas svatko svakog može dobiti. Mislim da ako se dobro pripremimo i ispunimo trenerove zahtjeve možemo izvući pozitivan rezultat, a samim time možda i prolazak u dalje natjecanje.

Imaš li neke želje koje planiraš ostvariti u budućnosti?

Želje u budućnosti su napraviti dobar rezultat sa Zrinjskim u Europi i domaćem prvenstvu, te nakon toga naravno okušat se u nekoj inozemnoj ligi.

Evo za kraj poruka navijačima od novog Plemića?

Poruka navijačima je da ću dati sve od sebe za ovaj klub, da se ostvare što bolji rezultati, a uz nijhovu ogromnu podršku o kojoj sam puno čuo će naravno sve biti lakše.

HERCEGOVINA.info