Okić: Nećemo srljati protiv Olimpica

Prethodno je ekipa osvojila sedam bodova i smjestila se u gornji dio ljestvice. Pobijedili su Slaviju (2:1) i Leotar (3:0), poraženi od Širokog Brijega (3:0), a remizirali s Čelikom (0:0).

- Očekuje nas teška utakmica protiv Olimpica u Vrapčićima, ali smo pokazali da možemo i da će bod iz Zenice biti dodatna motivacija ekipi da nastavi dalje prema vrhu, izjavio je trener Veleža Ibro Rahimić.

Nakon što je klub kažnjen zbog uporabe pirotehnike navijača, iz Veleža su apelirali na navijače kako bi ovo pokušali suzbiti.

- Pozivamo sve navijače Veleža da se zajedničkim snagama odupremo ispadima neodgovornih pojedinaca koji prave štetu klubu. Prihod od utakmice po osnovi ulaznica je zbog kazne potpuno anuliran te se postavlja pitanje jesu li su neodgovorni pojedinci veći od kluba i od svih navijača koji dođu na stadion bodriti i pomoći ga, stoji u priopćenju Veleža.

U Veležu se nadaju kako sličnih pojava neće biti u nedjeljnom susretu kada će dočekati drugoplasirani Olimpic koji je dosad upisao po dvije pobjede i remija (uz gol razliku od 9:4). Ipak, Vukovi su imali i tri domaće utakmice pa njihov rezultat treba uzeti sa zadrškom.

- Rezultati dovoljno govore o njihovoj trenutačnoj formi i kvaliteti, iako su se u posljednjem kolu izgleda dosta namučili s Mladosti iz Velike Obarske, podsjeća napadač Veleža Ševko Okić.

Na posljednja dva gostovanja u Mostaru Olimpic nije poražen. Prije dvije godine bilo je 1:3, a u prošloj sezoni 1:1 (poentirao je upravo Okić).
- Olimpic je neugodan gost, osjetio je to nedavno Čelik na Bilinom polju kada je jedva spasio bod. Imaju u napadu nekoliko brzih, snalažljivih igrača koji znaju zadati probleme posebno ako im ostane dovoljno prostora. Igrat ćemo otvoreno, ali nećemo srljati i gubiti glavu. Želimo sva tri boda, izjavio je Ševko Okić.

Parovi 5. kola PL BiH:

24.08. 17:00 Zvijezda Široki B. ---:---
24.08. 17:00 Rudar Leotar ---:---
24.08. 17:00 Vitez Zrinjski ---:---
24.08. 17:00 Travnik Slavija ---:---
24.08. 19:00 Sarajevo Čelik ---:---
25.08. 17:00 Mladost Borac ---:---
25.08. 17:00 Velež Olimpic ---:---
25.08. 20:00 Željezničar Radnik ---:---

Dnevni list