Okić: Čelik moramo pobjediti

FK Velež - NK Vitez

Ovu laskavu titulu eventualno može uskratiti subotnji dvoboj sa Čelikom .

- Za napadača je najvažnije kada postiže golove, ali isto tako svaki moj gol je proizvod rada ostatka momčadi. Zbog toga treba istaknuti da je i ovo uspjeh cijele momčadi, a vjerujte ne bih imao ništa protiv da netko od mojih suigrača u subotu postigne dva ili tri gola i prestigne me na listi strijelaca, samo da je to dovoljno za pobjedu, kaže Okić i najavljuje subotnji dvoboj:

- Čelik je ekipa koja jednostavno zna da igra i ne treba se previše osvrtati na njihovu poziciju na ljestvici. Očekuje nas teška utakmica u kojoj želimo pobjedu i nova tri boda.

Iako je ostalo da se odigra još jedno kolo, već sada se može praviti rezime polusezone. Napadač Veleža ističe :

- Prije svega potrebno je da u subotu zabilježimo pobjedu. U protekloj polusezoni imali smo, da tako kažem, uspona i padova. U nekim utakmicama smo podbacili, dok smo u nekim osvojili bodove, a da nismo ni očekivali. U svakom slučaju učinak nije nimalo loš, ali trebamo ga podebljati protiv Čelika. Definitivno kroz prvenstvo nam postoji prilika da izborimo Europu na proljeće, kaže Okić i nastavlja:

- Važan podatak je i činjenica da pored prvenstva tu je i kup natjecanje. Pred nama je najzanimljivija polusezona, gdje bi uz još poneko pojačanje mogli napraviti najveći rezultatski iskorak.

Stanku će nogometaši Veleža iskoristiti za odmor.

- Da, upravo tako. Veliki broj utakmica sam odigrao u protekloj polusezoni. Malo ću se odmoriti, a ubrzo slijede nove pripreme, za kako rekoh, vrlo zanimljivi nastavak prvenstva, kazao je Okić za službenu stranicu Veleža.