Ognjen Todorović: Uz dobru atmosferu i veliku podršku navijača doći ćemo do pobjede nad Širokim

todorović
...a nogometnu karijeru je počeo u Brčkom, zatim potpisuje za Slaviju četiri godine, a nakon toga igra pola godine u Izraelu, te dolazi na Koševo gdje nastupa dvije godine.

„Iz Sarajeva sam prešao u Zrinjski nakon što mi je istekao ugovor, jer se nismo uspjeli dogovorit za dalje i korektno smo se razišli. U Sarajevu je veliki kapacitet kvalitetnih igrača i tu se treba izboriti za mjesto, jer je konkurencija doista jaka", kazao je Ognjen za Hrvatski Medijski Servis.

Ognjen nam je otkrio da je zadovoljan minutažom u Zrinjskog, a što se tiče inozemstva kaže: „Svi imamo ambicije za stranim klubovima, ali tu treba sreće da se poklopi dosta stvari, a moje je da dajem sve od sebe pa sad što bude".

Uz timski duh do uspjeha

„U Mostaru je stvarno lijepo, u Zrinjskom ima dosta dobrih momaka i uigrana smo ekipa što pokazuje i ovih 12 bodova. Sviđa mi se grad, klima i sve, samo je malo teže bilo ispočetka trenirati zbog vrućina, ali navikne se čovjek na sve", istakao je Ognjen.

Ognjen je kazao kako je momčad zadovoljna trenerom, a što kako kaže potvrđuju i bodovi, jer je Zrinjski na samom vrhu ljestvice.

„Atmosfera u momčadi je dobra , sve ide svojim tijekom i nadam se kako ćemo iz utakmicu u utakmicu biti još bolji. Svi smo zajedno družimo se, vlada timski duh i bez toga nema uspjeha", rekao je Ognjen.

Ognjen očekuje Crnova u nedjelju

Plemiće u nedjelju pod Bijelim brijegom čeka težak derbi protiv Širokog Brijega.

„Bit će teška utakmica, kao i svaki derbi, ali mi smo u psihološkoj prednosti i vjerujem da ćemo uspjeti ostvariti pobjedu, jer je Široki krenuo prvenstvo s usponima i padovima, kući u zadnjoj utakmici nije uspio dobiti Želju, iako su imali igrača više", kazao nam je Ognjen.

Na ovom hercegovačkom derbiju koji navijači euforično isčekuju biti će zanimljivo vidjeti, hoće li za Široki zaigrati bivši Plemić Ivan Crnov.

„Nezgodno će mu možda biti, ali ja očekuje da će doći i igrati, jer je on jedan profesionalac", istakao je za bivšeg suigrača Ognjen.

Publika te nosi i daje ti 120%

„Uz podršku tribina s velikim broj navijača ćemo doći do željenog cilja, a to su tri boda za domaće slavlje. I jedni i drugi se borimo za vrh i očekujem dobru utakmicu s lijepom atmosferom, jer je dobra satnica (nedjelja u 19:00) i nadam se velikom odazivu navijača", rekao je za HMS veznjak Zrinjskog.

Ognjen priznaje kako nije isto igrati pred praznim tribinama i pred publikom, jer kako kaže publika te nosi i da daje igraču 120 %, a ne 100 %.

„Kada vidiš navijače kako te bodre i ono što misliš da ne možeš uradiš", naglasio je Ognjen.

Velika pobjeda na Koševu

U derbiju 4.kola Premier lige BiH odigranom na Koševu Zrinjski je stopostotnim učinkom svladao Sarajevo s 1:0. Plemići su već sada postali glavni kandidati za šampionsku titulu.

„Dobro smo se postavili, taktički odigrali i brzim kontranapadom došli do pogotka i velike pobjede. Meni je uvijek lijepo izaći na Koševo i igrati protiv prijatelja koje sam gore stekao i nisam imao nikakvih neugodnosti", otkrio je Ognjen.

Vitez i Karačić

„Nisam ima priliku surađivati s Brankom mimoišli smo se, ali sam čuo od suigrača da je zaista dobar trener, što je dokazao dobivši odmah Velež, a to nije nimalo lako u Vrapčićima. Mislim da će uspjeti izboriti opstanak", smatra veznjak Zrinjskog./G.Krišto/HMS/