Ognjen Todorović: Ne želimo ići na odmor s gorkim sjećanjima Pristup

HŠK Zrinjski-Drina
...mati zajednički ručak, pa onda otići na zasluženi odmor. Odavno je momčad u pogonu, još od ljetnih priprema za Europu, a prethodni ljetni odmor je bio toliko kratak da ga igrači nisu ni osjetili. Sada im slijedi stanka od mjesec dana, jer novo okupljanje bi trebalo biti 12. siječnja iduće godine. Ipak, do tada plemićima preostaje jedna "sitnica" - teška utakmica na Piroti.

Velik motiv

Činjenica kako plemićima nakon Travnika nastupa stanka, po riječima igrača Ognjena Todorovića, veliki je motiv.

- Želimo na stanku otići s lijepim sjećanjem na Travnik, a ne s gorčinom u ustima. Travnik nam je neugodan protivnik, ali smatram kako smo kvalitetniji i da to možemo pokazati na terenu. Nastojat ćemo na Piroti pobjedom zaključiti uspješnu godinu - kazao je Todorović na tiskovnoj konferenciji koju je zapravo izlaganjem otvorio trener Vinko Marinović:

- Sigurno da nas očekuje teška utakmica protiv Travnika koji želi uhvatiti priključak u borbi za ostanak. Travnik je u dosadašnjem dijelu sezone pokazao kako dobro igra s momčadima iz vrha ljestvice. Na Piroti su pobijedili Sarajevo i Željezničar, a osvojili su bod na Pecari protiv Širokog. Želimo ostati u vrhu tako da su nam bodovi u ovom susretu nužni. Nadam se kako uz ovaj pristup i učinkovitost koju smo imali u prethodnim utakmicama možemo do tri boda - kazao je Marinović koji će imati kompletan kadar na raspolaganju.

Nedoumice

Zbog te činjenice kako struka raspolaže cijelim kadrom teško je pretpostaviti početni sastav, ali pokušat ćemo to napraviti tako da bi plemići mogli početi u postavi Lončarić - Blaić, Graovac, Laštro, Stojanović - Radulović, Petrak, Žeravica, Zakarić, Todorović - Mešanović.

vecernji.ba