Ognjen Todorović: Idemo obraniti titulu

Zrinjski-Rudar
Odradili su reprezentativni poziv, s tim da se Stanić nije našao na proširenom popisu pa nije putovao u Ameriku, a i tamo su veću zapaženu minutažu dobili samo vratar Pirić i lijevo krilo Todorović, koji se posebno istaknuo u utakmici protiv SAD-a.

- Lijepo je bilo igrati za nacionalni tim, rekao nam je Ognjen pa dodao: Ponosan sam na dva nastupa za reprezentaciju, zahvalan sam za poziv, nosim stvarno jedan pozitivan dojam.

Za izbornika Prosinečkog ima samo riječi hvale, a tako i za treninge odrađene u dresu reprezentacije, koji su nadomjestili propuštene sa Zrinjskim u Medulinu.

- Nismo puno izgubili, jer treninzi su zaista bili dobri, ali eto..., jedino stoji to da deset dana nismo trenirali sa Zrinjskim, dodao je.

U remiju s Amerikancima (0:0) i porazu od Meksika (0:1) dobio je po pola sata...

- Protivnici su bili jaki, a posebno dobro smo odigrali protiv Amerikanaca kojima smo u potpunosti parirali. Meksiko nas je nadigrao, ali ipak su oni zaigrali u skoro najjačem sastavu pa zaista ne čudi.

Premijerligaši su u tom terminu koji nije FIFA-in pokazali da mogu, ali realno je za očekivat da će jako malo biti pozvano kada Prosinečki na raspolaganju imao Džeku i društvo...

- Ovo je ovako ispalo i stvarno je jako dobro što smo mi iz Premijer lige dobili priliku. Vjerujem da će neki igrači ponovno biti pozvani, a tko će to biti, još ćemo vidjeti. Luka Menalo me oduševio kao igrač i čovjek, mlad je, pred njim je perspektivna budućnost.

Reprezentativni dojmovi su se slegli, treninzi sa Zrinjskim ponovno su svakodnevna rutina..., s tim da se početak proljeća približio, a u timu je dosta novih imena.

- Nisam s ekipom bio deset dana, ali pratio sam rezultate koji su bili kakvi su bili, ali igralo se dobro, ekipa je spremna, a cilj jasan. Dosta je novih imena, neka su došla i dok sam bio s reprezentacijom pa ih tek moram bolje upoznati, ali sve će to doći na svoje.

Jasno, Zrinjski opet napada prvo mjesto - to sugeriraju dvije vezane titule, samo bod zaostatka za vodećim Željezničarom te kvaliteta i širina kadra.

- Unutra smo, želimo ponovno obraniti naslov i idemo prema tome. Prva četiri kola (GOŠK i Željezničar kod kuće te Mladost i Borac na strani, op. a.) djeluju kao dobar raspored, koji vjerujem da ćemo iskoristiti..., a onda ide Liga za prvaka i sve odreda jake utakmice.

Dnevni list