Oglasio se Neymar i poslao poruku Ivanu Rakitiću: 'Već sada ste šampioni'

neymar
Ispadanjem Brazila od Belgije na Svjetskom prvenstvu su u konkurenciji ostale samo europske reprezentacije. Belgija plasirala se u polufinale svladavši Brazil s 2-1, a nakon toga je izgubila od Francuske.

Ipak, Neymar se oglasio uoči velikog finala između Francuske i Hrvatske, objavivši fotografiju s našim Ivanom Rakitićem s kojim je igrao u Barceloni te Francuzom Kylianom Mbappeom s kojim dijeli svlačionicu u PSG-u.

''Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru... Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!'', napisao je Brazilac na svom Instagram profilu.

gol.hr