Odvjetnici Šimunića: HNS se neće žaliti FIFA-i, ali mi hoćemo!

Joe Šimunić, Hajduk, Josip Šimunić, Josip Šimunić, Hajduk, Josip Šimunić, Hajduk, Joe Šimunić, Torcida, Hajduk, Dinamo, Josip Šimunić, Hrvatska, Brazil, navijači, Joe Šimunić, bob dylan, Željko Joksimović, milorad pupovac, HSK, Joe Šimunić, Josip Šimunić, iseljenici, Novac, kazna, Josip Šimunić, hajka, Hrvatska, Josip Šimunić, FIFA, kazna, Hrvatska, navijačka priča, Josip Šimunić, Mirko Barišić, Dinamo, Josip Šimunić, Josip Šimunić, komentar, kazna, Željko Jovanović, Zoran Stevanović, Hrvatska, Niko Kovač, Josip Šimunić, Josip Šimunić, Srbija, Josip Šimunić, FIFA, saslušanje, kazna, Josip Šimunić, kazna, Josip Šimunić, Hrvatska, Vatreni, Josip Šimunić, Hrvatska, SP Brazil, Josip Šimunić, Ivo Josipović, Hrvatska zemlja, Josip Šimunić, za dom spremni, Josip Šimunić, šutnja, HNS, tragedija, Josip Šimunić, Josip Šimunić, Hrvatska zemlja

Reakcije Josipa Šimunića nakon 10 utakmica suspenzije igranja za reprezentaciju zasad dobivamo tek preko posrednika. Jučer je za Dnevnik Nove TV Damir Vrbanović iznio prve reakcije Joea, a danas su to učinili Zoran Mamić i Jerko Leko.
Neslavan kraj jedne velike karijere: 'Crazy Joea' ćemo svi pamtiti!

Svjetski mediji o drastičnoj kazni Šimuniću

Dinamo je danas trenirao na Hitrec-Kacijanu uoči sutrašnje utakmice s Hajdukom u kupu. Trening je bio otvoren za medije, a na njemu je bio i Josip Šimunić. Ipak, prošao je daleko od novinara...
''To je katastrofa za Joea i hrvatski nogomet. To bi bila kruna njegove karijere, a sada je to ružni završetak. Vjerujem da to može provariti u glavi. I da će na najbolji mogući način odraditi ovih još pola godine s nama. Mogu ga razumijeti da želi vidjeti mogućnosti žalbe i mijenjanja te odluke'', rekao je novopečeni menadžer Dinama Zoran Mamić.
''Nije mu lako, nije očekivao to. Teško sve proživljava, on se nada da će nešto napraviti s tom žalbom. Nije imao namjeru... Dobio je puno podrške od ljudi izvana i iz Hrvatske. Mi smo svi uz njega i ja se nadam da će savez stati iza njega. To su sad neke pravne stvari.
Mnogi su špekulirali kako bi Šimunić mogao prekinuti karijeru već u zimskoj stanci.
''Ja sam uvjeren da ćemo ga gledati na proljeće. Ima ugovor do ljeta, a nije isključeno da ostane i duže i pomogne za sljedeću Ligu prvaka'', rekao je Jerko Leko.

'HNS se neće žaliti FIFA-i'

Kao što su spominjali Mamić i Leko, odvjetnici Šimunića će se žaliti, ali to isto neće učiniti HNS. Otkrio nam je to Davor Prtenjača, koji pred FIFA-om predstavlja Šimunića.
''Nećemo tražiti smanjenje kazne već njeno potpuno ukidanje'', poručio je Prtenjača.

gol.hr