Održana press konferencija i predstavljanje igrača HNK ''Čapljina'' u povodu nadolazeće sezone

jedanaesterac, HNK Čapljina, FIFA, NS BIH, HŠK Zrinjski, FK Leotar, NK Travnik, FK Borac, rusmir mrković, nogomet, regionalna liga, nogomet, lopta, Mostar, spomenik, regionalna liga, nogomet, smrt nogometaša, nogomet, novo natjecanje

Nazočni su bili trener Jusuf Čizmić, kapetan Damir Obad, argentinska četvorka Ojoli, Rodrigez, Coronel i Vladucic, a u ime uprave govorio je predsjednik kluba Danijel Jović.

Po riječima predsjednika Jovića ovogodišnji cilj je ostati siguran prvoligaš. '' S obzirom na odigrane pripremne utakmice mislim da naš ostanak u prvoj ligi nije upitan. Ako bi se pružila prilika za boljim plasmanom naravno da bi je iskoristili, no napominjem da je glavni cilj ostati kvalitetan prvoligaš '' – pojašnjava Jović.

Kad su financije u pitanju predsjednik Jović ističe da su sve prošlogodišnje obaveze na vrijeme izmirene i da su svim igračima plaće isplaćene na vrijeme, bez dana kašnjenja, što će biti cilj i ove godine. Velika zahvala po tom pitanju ide načelniku općine Čapljina dr. Smiljanu Vidiću.

'' Ambicije kluba moraju biti daleko veće nego što su bile ranijih godina, jer su i zahtjevi mnogo veći. Disciplina, ponašanje igrača, mladih kadrova, odnosi, sve je to jedan cjelokupan projekt za koji će trebat dosta vremena. Na dobrom putu smo da taj projekt ostvarimo. U pogledu rezultata slažem se sa predsjednikom, mi moramo bit čvrst prvoligaš koji će igrati dobar nogomet i koji će na tribine dovesti gledatelje i redovito im priređivati odlične utakmice. Važno je da smo ozbiljna ekipa, da su igrači pravi kolektiv  te da među svima vlada razumijevanje, zajedništvo i sportski duh, a samo tako se može do zacrtanog cilja '' – ističe trener HNK ''Čapljina'' Jusuf Čizmić te dodaje da je glavni cilj kluba u narednim godinama intenzivan rad sa mladima iz općine Čapljina, pa bi u budućnosti glavninu igračkog kadra činili ''domaći'' igrači.

Kapetan ekipe Damir Obad potvrdio je da su nogometaši već stvorili jedno zajedništvo da se je atmosfera među igračima bolja nego ikada.

Argentinci, koji su od ove godine pojačanje HNK ''Čapljina'' ističu da su jako zadovoljni prijemom u klubu i u gradu te obećavaju da će dati sve od sebe da Čapljina bude u samom vrhu BiH nogometa.

Prije konferencije Uprava kluba i nogometaši održali su radni sastanak, gdje su dogovoreni ciljevi i strategija za nadolazeću sezonu.

čaportal