FOTO  Odlični rezultati najmlađih Plemića u DFA ligi

mini liga u futsalu

Oni najmlađi rođeni 2009. godine već su osigurali nastup na završnom turniru u Sarajevu. Kod 2008. godišta Plemići vode utrku za prvo mjesta sa ekipama ŠN Sport Talen i ŠF Fortuna.

Kod 2007. godišta zanimljivu utrku za prvo mjesto vode nogometaši Zrinjskog i Međugorja, dok 2006. godište zanimljivu borbu ponovno vode mladi Plemići sa gradskim rivalom Veležom. U 2005. godišta Plemići su u vrhu, ali prvo mjesto već je osigurao FK Blagaj.

Kao što možemo vidjeti u svim uzrastima mladi nogometaši Zrinjskog postižu odlične rezultate. Upravo zbog ovih sjajnih mladih Plemića porazgovarali smo sa jednim od njihovih trenera Draganom Vrdoljakom.

"Što se tiće 2008. godišta koje ja vodim kao trener oni se trenutno bore sa ŠN Sport Talent za prvo mjesto, ali na kraju se igra doigravanje gdje svaka ekipa može pobjediti svaku tako da je kod ovoga godišta sve otvoreno. Kod 2009. godišta doigravanja nema jer tu igra samo pet ekipa pa je HŠK Zrinjski već osvojio prvo mjesto. Za drugo mjesto kod ovog godišta borbu vode ŠN Limači iz Čapljine i UniSport Stolac" , izjavio je za HERCEGOVINU.info trener uzrasta 2008. i 2009. HŠK Zrinjski Dragan Vrdoljak.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info