Objava hrvatskog igrača pokrenula 'rat' dvojice slavnih trenera!

Mateo Kovačić

... mnogi klubovi žele dovesti hrvatskog reprezentativca. Mateo je nezadovoljan statusom u Realu i želi promijeniti sredinu, a svjestan je da ima odličnih ponuda. Zbog toga se otvorio novinarima Marce i objavio da odlazi iz Madrida!

- Želim igrati puno više i zato je najbolje da odem iz Reala. U kraljevskom klubu je veliki problem za mladog igrača što nema takav kontinuitet kakav mu je potreban. Bez toga ne mogu pokazati svoj potencijal, izjadao se Kova pa dodao:

- U Madridu sam tri godine i nisam puno igrao, što je utjecalo i na moj status u reprezentaciji. A to me ne čini sretnim, rekao je Kova koji se nije predomislio ni nakon razgovora s novim trenerom kraljeva Julenom Lopeteguijem.

Marca tvrdi da bi ga Real prodao za svotu između 40 i 50 milijuna eura, što je velikim klubovima prihvatljiva cijena i već danas mnogi kreću u akciju. Engleski mediji pišu da bi to moglo pokrenuti novi 'rat' između dvojice slavnih trenera - Josea Mourinha i Pepa Guardiole.

Treneri Uniteda i City traže pojačanja u veznom redu, a igrači koji su im bili mete su im prilično skupi. S druge strane za pristojnu svotu nudi im se Kovačić, igrač velikog potencijala pa će se okrenutu njemu.

Obojica su jako zainteresirana i mogla bi uskoro poslati službene ponude. No, kova će zasigurno od njih tražiti i neka jamstva oko minutaže da mu se ne ponovi situacija kao u Realu.