Bez promjena u prvih 10 FIFA-ina ljestvica: Belgija lider, Hrvatska na 18., BiH na 22. mjestu

Hrvatska, Brazil, Hrvatska, Kamerun, SP Brazil, Hrvatska, SP Brazil, Vatreni, Meksiko, Vatreni, Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Meksiko, Vatreni, Niko Kovač, Hrvatska zemlja, BIH, belgija, FIFA,  ždrijeb za EP, ždrijeb
... reprezentacija na kojoj nije bilo promjena u prvih deset. Belgija je i dalje lider, Hrvatska je na 18. poziciji najbolja od zemalja regije.

Belgija, Argentina, Španjolska, Njemačka, Čile, Brazil, Portugal, Kolumbija, Engleska i Austrija i dalje je poredak deset najboljih reprezentacija svijeta na FIFA-inoj ljestvici.

Od zemalja u regiji Hrvatska je na 18. mjestu, slijede Turska na 21, Bosna i Hercegovina na 22. i Albanija na 38. poziciji.

Srbija se, zajedno s Jamajkom, našla na 55. mjestu, slijede Slovenci na 61, a najlošija iz regije je Crna Gora na 85. i Makedonija na 138. mjestu.

Najveći skok na listi zabilježio je Tajland sa 133. na 121. mjesto, dok je najveći pad ostvarila Kuba s 91. na 136. poziciju, prenosi Anadolija.

Belgija, Argentina, Obala Slonovače, Meksiko, Iran i Novi Zeland su najbolje plasirane reprezentacije kada su u pitanju kontinentalne nogometne federacije.