FOTO/VIDEO  Novo pojačanje Zrinjskog: Predstavljen Amer Bekić

Riječ je o Ameru Bekiću bivšem igraču FK Sloboda. Ameru je 18. godina, a već sa 16. je nastupao za prvu momčad Slobode.  U prošloj sezoni nastupao je za juniore Slobode, ali je skupio i 20. nastupa za prvu momčad. Član je juniorske nogometne reprezentacije BiH.

Predsjednik HŠK Zrinjski Ante Vidačak je kazao kako je Zrinjski sve ovo vrijeme pregovarao sa 10-tak napadača ali da je konačnu i završnu riječ imao šef prve momčadi Slaven Musa koji je inzistirao da se Amer Bekić dovede u redove Plemića. Zadovoljni smo ishodom pregovora i Amer Bekić će nositi dres Zrinjskog u naredne 3 sezone, rekao je Vidačak.

Zadovoljstvo dovođenjem ovog mladog napadača nije krio ni Slaven Musa koji je kazao  kako će Zrinjski ove godine imati mlad napadački dvojac. Pehar i Bekić su sadašnjost i budućnost ove momčadi, istakao je Musa.

Amer Bekić je kazao kako dolazi u dobro urganiziran klub koji je pratio kroz protekle sezone. Sloboda mi je ponudila ugovor, ali teška financijska situacija i konkretnija ponuda Zrinjskog su bili razlog mog dolaska u redove Plemića. Na meni je da zabijam golove i bio bi zadovoljan na kraju sezone sa brojem pogodaka Lendrića koji je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Premijer lige.