FOTO/VIDEO  Novinar BHT-a transparent Škripara nazvao nacionalističkim

Naime, u izvješću s utakmice Široki - Zrinjski, za centralni dnevnik Bosansko-hercegovačke televizije, "novinar" Igor Kristić je na kraju spomenuo da se na utakmici u 13. minuti dogodio, kako on to kaže, ispad kojim su navijači Širokog Brijega obilježili 20.-u obljetnicu pada Vukovara te spomenuo kako nacionalističkim parolama nije mjesto na našim stadionima!

Slažemo se da nije mjesto nacionalističkim parolama na stadionima, posebice u ‘našoj' državi, no kako ga tj. njih nije sramota prozvati parolu za Vukovar nacionalističkim ispadom?! Grad heroj koji je prihvatio teški križ jedne države, grad koji je propatio kao rijetko koji grad u ratu na ovim prostorima.

Svake godine navijači ‘bošnjačkih' klubova izvjese parole u znak sjećanja na Srebrenicu, no to se u ‘njihovim' medijima prenese kao veličanstven čin, a ne kao nacionalistički ispad. Ovo je još jedan u nizu incidenata državne televizije protiv fašističkog naroda - Hrvata. Nigdje kvazi-novinar nije spomenuo na korektno i fer navijanje simpatizera obaju klubova, odličnu atmosferu i pravi hercegovački derbi. Do kad ćemo ovako, pitanje je vremena...

Jabuka.tv