Nogometašice Sloge unatoč porazu pobrale simpatije

žnk sloga, Ljubuški
...po prvi put igrala prvenstvena utakmica nogometašica protiv Rosa Brandis iz Travnika.

Ni velika vrućina nije spriječila preko 150-ljubitelja nogometa da podrže mlade djevojke s Babovca koje su u završnici primile pogodak za konačnih 3:2 u korist gošći. I pored poraza, Ljubušaci su ponosni na djevojke koje su gledatelji ispratili velikim pljeskom.

-Naše cure su dale sve od sebe, ali je pobijedilo iskustvo Rose Brandis. Bez obzira na poraz, u klubu smo ponosni na njih i na sve koji su pridonijeli da Ljubuški dobije ženski nogometni klub. Nogometašice su pobrale simpatije što je i pokazala velika potpora s tribina, kazala je predsjednica kluba Daliborka Skoko.

Kod djevojaka s Babovca tokom susreta bilo je vidljivo neiskustvo i trema.

-Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Izgubili smo tijesno, a golove primali nespretno, malo nam je povezivanje linija "škripalo", ali ovo je naš prvo natjecateljski nastup tako da ne mogu biti nezadovoljan. Izgubili smo, ali glavu gore, na greškama se uči. Igračice moraju samo nastaviti raditi i trenirati i rezultati njihovog rada u budućnosti neće izostati. Pozivam sve zainteresirane djevojke da se dođu okušati u ovom sportu i postanu dio ove mlade ekipe, izjavio je trener Sloge Milenko Dropuljić.

Za Slogu su nastupile: Valerija Ereš, Viktorija Medić, Pamela Skoko, Rahaela Puljić, Lea Čepo, Antea Zelić, Mateja Šarac, Lana Mišetić, Božana Miličević, Jelena Ereš, Kristina Matić, Maja Marija Škrobo, Marija Kata Granić i Dajana Medić.

Trener gošći Ferzo Goran čestitao je Ljubušankama na prvom natjecateljskom nastupu.

-Uvjeti za igru su bili jako dobri osim velike vrućine koja je otežavala, no uspjeli smo pobijediti. Nogometašice Sloge su pružile korektan otpor i želim im da u nastavku prvenstva uz lijepu igru ostvare dobre rezultate, rekao je Goran.

Dnevni list