Nogometaši NK Mostar u Metkoviću osvojili nove trofeje

17.03.2013. god. školskoj dvorani gimnazije u Metkoviću osvojili nove trofeje i postigli veoma zapažene rezultate u sve tri natjecateljske kategorije.

U kategoriji U-13 (pretpioniri) NK Mostar je nastavio svoj izrazito uspješni niz osvojenih turnira pobijedivši veoma dobru ekipu domaćina MNK Metković rezultatom 4:0 i tako se okitio zlatnom medaljom.

U ovoj kategoriji pojedinačno su se istaknuli i mladi nogometaši NK Mostar. Tako je Lovro Kordić bio najbolji igrač i najbolji strijelac lige s ukupno postignutih 18 pogodaka, dok je Luka Lasić bio najbolji vratar.

U kategoriji najmlađih igrača U-11 (pjetlići) NK Cim je u finalnoj utakmici pobijedio nade NK Mostar rezultatom 3:1. Tako su pjetlići Mostara postigli zapaženi uspjeh i osvojili srebrnu medalju.

Utakmica za treće mjesto u kategoriji U-15 (pioniri) između MNK Porto Tolero iz Ploča i NK Mostar bila je veoma neizvjesna i puna obrata. Nogometaši Mostara su u drugom poluvremenu slomili otpor borbenih nogometaša iz Ploča i pobijedili rezultatom 6:3.