Nogometaši HNK ''Čapljina'' nadigrali FK ''Leotar'' u pripremnoj utakmici

Jedinu pravu priliku u prvih 45 min. imali su nogometaši Leotara, i to već u 8. min. kad je Zečević iskosa, sa desne strane, uzdrmao vratnicu. Iz tog dijela igre vrijedi izdvojiti još i dva kakva - takva pokušaja Jusufbašića, dok se sve ostalo odvijalo uglavnom na sredini terena gdje se vodila prava rovovska borba između dva izuzetno dobro fizički pripremljena protivnika.

U nastavku je Čapljina krenula znatno agresivnije, njeni nogometaši su se malo opustili, djelovali su svježije i bili su konkretnija momčad na terenu. Iz tog dijela treba izdvojiti dvije dobre prilike za Čapljince, Grbavac je u 68. min. bio zamalo neprecizan nakon kornera Jusufbašića, a slično je bilo i u 81. min. kad je mladi Bećirević lijepo, u padu, tukao glavom.

Jedini pogodak postignut je u samom finišu utakmice, u 88. min. kad je Menalo, prethodno oduzevši loptu na sredini terena, idealno proigrao Raguža koji je pak iz punog trka, s desne strane, prizemnim udarcem u suprotni kut svladao Kukriku.


FK ''Leotar'' - HNK ''Čapljina'' 0:1 (0:0)

Mjesto: Trebinje - Igralište na Policama.

Gledatelja : 300.

Sudac : Berak (Trebinje).

Strijelac : Raguž (88. min.).

FK ''Leotar'' Trebinje : Milenković, Dreč, Todorović, Radović, Šaraba, Mizdrak, Ratkovica, Marković, Vuković, Kajgo, Zečević (još su igrali : Kukrika, Mijanović, Kokić, Topuzović, Andrić, Bošković, Cimirot, Komnenić, Milović ).

HNK ''Čapljina'' Čapljina : Baćak, Menalo, Bošnjak, Grbavac, Miočević, Benić, Barbarić, Obad, Kukić, Jusufbašić, Raič (još su igrali : Perić, Kozarić, Tomičić, Zubac, Jurković, Bećirević, Raguž).


Zdravko Pranić | ČA::portal