FOTO  Nogometaši Branitelja i Širokog Brijega remizirali u Rodoču

... otvorili nogometaši Širokog Brijega. Ipak, prvu pravu priliku imali su nogometaši Branitelja nakon greške stopera Širokog Brijega Damira Džidića. Na sreću Širokobriježana napadač Branitelja nije se najbolje snašao te promašio idealnu priliku za vodstvo svoga kluba.

Ubrzo nakon toga uslijedila je kazna. Nakon presječene lopte Kožula i ubačaja u šesnaestercu Branitelja najbolje se snalazi kapetan Širokog Brijega Dalibor Šilić koji sa nekih pet metara glavom pogađa nebranjeni dio Braniteljevog gola.

Na poluvrijeme se odlazi sa prednošću Širokog Brijega od 1:0, a drugo poluvrijeme trener Širokog Brijega Slaven Musa u igru šalje većinom igrače koji će najvjerojatnije dobivati veću minutažu u nastavku prvenstva.

Drugo poluvrijeme ipak pripada momčadi Federalnog ligaša koji pred sam kraj utakmice golom Ivana Kukavice poravnava rezultat. Nakon gužve u šesnaestercu gostiju lopta se odbija do Kukavice koji pogađa desni kut i donosi radost svojoj ekipi.

Krajnim rezultatom od 1:1 sigurno da zadovoljni može biti trener Branitelja Ivan Bubalo koji je odlično postavio igru posebno u drugom poluvremenu, dok će trener Širokobriježana Slaven Musa u preostale dvije pripremne utakmice morati pronaći idealnu ekipu koja će ući u trku za mjesta koja vode u Europu. 

Hercegovina.info