FOTO  NK Novi Travnik-HŠK Zrinjski 1:1

Stadion HŠK Zrinjski, nk novi travnik

Utakmica je odigrana povodom obilježavanja 65. godina postojanja NK Novi Travnik pred otprilike 400-tinjak gledatelja, a od toga je bilo 30-tak Ultrasa iz Mostara.

Prije početka utakmice predsjedavajući Općinskog vijeća Novi Travnik Slavko Marin u ime Općine uručio je prigodne poklone gostima iz Mostara, a naravno čestitao i rođendan NK Novi Travnik.

Prvo poluvrijeme obilježila je izjednačena igra, sa večim posjedom lopte na strani Zrinjskog. Veliku priliku za Novi Travnik propustio je Rezdeušek koji je vrha peterca glavom šutirao u golmana Ivana Tirića.

Gosti su poveli pred kraj prvog poluvremena, točnije u 40' minuti kada je sjajan centaršut sa desne strane uputio Zvonimir Blaić, a lošu intervenciju Mladena Jerkovića iskoristio Đenan Durak za vodstvo Zrinjskog od 0-1,a sa tim se rezultatom otišlo i na odmor.

U drugom poluvremenu gledali smo mnogo bolji nogomet, pogotovo od strane domaćih. U 65. minuti gosti ostaju sa igračem manje, jer je Danijel Graovac zbog oštrog starta dobio direktan crveni karton.

Samo pet minuta kasnije Novi Travnik dolazi do izjednačenja. Sjajan centaršut iz slobodnog udarca uputio je Ivan Mamuša, a loptu u gol pospremio je Rusmir Jusić, za konačnih 1-1.

Prijateljska utakmica

Gradski stadion Novi Travnik

Gledatelja: 400

Suci: Silajdžija, Malkoč, Turić

Strijelci: 0-1 Durak 40' ; 1-1 Jusić 70'

NK Novi Travnik:

Jerković, Silajđija, Jurčević, Slipac, Jusić, Milanović, Rezdeušek, Mamuša, Petak, Hodžić, Buljubašić,

HŠK Zrinjski :

Tirić, Blaić, Radeljić, Turkalj, Stojanović, Muminović, Jozić, Durak, Pehar, Galić, Kordić

Foto: Ivica Džambas

 drukciji.ba