FOTO  NK Široki i NK Neretva u finalu memorijala "Miroslav Mican Kordić"

NK Široki se plasirao u finale nakon što je pobijedio momčad FK Velež rezultatom 2:1. Širokobriježani su bili bolji tijekom cijelog meča, a do pobjede su došli u 80. minuti susreta. NK Široki je poveo u 25.minuti pogotkom Sušića i to je bio rezultat prvog dijela. Velež je poravnao u 51. minuti preko Bašića, a Široki je došao do zaslužene pobjede u zadnjim trenucima pogotkom Marića.

U drugom susretu susreli su se HŠK Zrinjski i NK Neretva. Početak susreta bio je izjednačen, a gosti su do zasluženog vodstva došli u drugom dijelu prvog poluvremena. Prvo je u 37.minuti Sršen doveo Neretvu u vodstvo, a dva minuta poslije povećao je Đoja. U drugom dijelu mladi Plemići su imali nešto više od igre, imali su i svoje prilike, ali rezultat se nije mijenjao.

Sutra se memorijal završava finalnom utakmicom Neretve i Širokog koja je na programu u 19. sati. Dva sata ranije igrat će se utakmica za treće mjesto između Zrinjskog i Veleža, a između te dvije utakmice na programu je finale turnira ulica koji je organizirao HŠK Zrinjski.

hercegovina.info