NK Široki Brijeg: Rezultat je aktivan

Marijan Bloudek trener, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, finale kupa, NK Široki Brijeg, Marijan Bloudek trener, FK Željezničar, KUP BIH, NK Široki Brijeg, Marijan Bloudek trener, NK Široki Brijeg, Marijan Bloudek trener
Muamer Svraka u 33. minuti pogodio je za pobjedu Željezničara, a Marijan Bloudek, trener Širokobriježana priznaje da su gosti mogli primiti još koji pogodak, ali ističe da je rezultat iz prvog susreta još uvijek aktivan.

"Čestitam Želji na odlčnoj predstavi i pobjedi. S obzirom na uvjete i težak teren oba tima su pokazala kvalitetnu igru. Željo je dominirao u prvom poluvremenu, kada je mogao postići još golova, ali mi smo imali sreće. Na kraju smo ipak ostvarili aktivan rezultat za uzvrat na Pecari. Željo je dokazao da u ovom trenutku igra dominantno i natjecateljski", rekao je Bloudek, koji je prokomentirao trku za titulu:

"Sportski je nadati se, iako Željezničar ima izrazitu prednost. Na kraju ona može biti i veća, ali mi ćemo se boriti do samog kraja. Pokušat ćemo parirati Želji, koji je uvjerljiv ove sezone".

SCsport.ba