NK Široki Brijeg: Od danas učlanjivanje i prodaja godišnjih ulaznica

NK Široki Brijeg, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg
...u srijedu, 28.lipnja 2017. godine u terminu od 13:00 do 18:00 u prostorijama u GSD Pecara - Široki Brijeg (prostor između trgovine Grand Sport i Fitness Star Sport), koji će uskoro biti prostor službenog NK Široki Brijeg Fan Shop. Na taj dan moći ćete kupiti i ulaznice za NK Široki Brijeg - FC Ordabasy u pretprodaji, po cijeni od 10 KM za odrasle te 5 KM za djecu.

Uzmite svoju godišnju ulaznicu s kojom osiguravate svoje mjesto na stadionu, izbjegavanje gužvi i čekanja u redovima za ulaznice i pritom uštedite svoj novac.
Najvjerniji navijači koji cijelu godinu prate klub će uz godišnju ulaznicu ostvariti značajne uštede uz posjete utakmicama svog kluba u UEFA Europa League, Premijer Liga BiH i Kup natjecanju, a svi navijači koji se odluče učlaniti u klub, ostvaruju dodatne popuste i mogućnosti za sudjelovanje u nagradnim igrama.

Dolaskom u prostorije smještene u GSD Pecara u radnom vremenu od 13:00-18:00 sati u srijedu te u 13:00-20:00 sati u četvrtak, na dan utakmice NK Široki Brijeg - FC Ordabasy, možete popuniti obrasce i izvršiti uplatu.

Cijene su sljedeće:
-Članska iskaznica za sezonu 2017/18 -10 KM
-Godišnja ulaznica za sezonu 2017/18 - 50 KM za članove, 60 KM za ostale)
-Obiteljska godišnja ulaznica za sezonu 2017/18 (jedan član obitelji plaća puni iznos godišnje od 50 KM, a drugi član plaća 35 KM - vrijedi samo za članove)
-Godišnja ulaznicu za umirovljenike - 45 KM
-VIP godišnja ulaznicu - 500 KM

Vlasnik članske iskaznice ostvaruje pravo na:
-popust na godišnju ulaznicu
-popust od 10% na artikle iz službenog Fan shopa
-sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj je moguće osvojiti vrijedne nagrade.