NK Široki Brijeg-NK Vitez 3:0

nk široki radnik
Prvo poluvrijeme susreta nije donijelo puno uzbuđenja, tek jedan dobar udarac napadača Širokog Ivana Barabana koji je prošao malo iznad grede. Nogometaši Širokog su na teren Pecare izišli bez nekoliko igrača koji standardno zauzimaju mjesta u prvoj postavi (D. Ćorič, J. Ćorić, Čabtaja, Mrnalo). Međutim izabrani igrači trenera Sablića pokazali su živost i htijenje iako nije bilo većih opasnosti po gol Vitežana. Na odmor se otišlo mirnih mreža.

Drugo poluvrijeme donosi bolji ritam utakmice u kojoj domaćini dominiraju, Wagner je zamijenio Jurića i još jednom pokazao da je i u ovim godinama opasan po protivničke momčadi. Već u 49. minuti gosti ruše Wagnera a nakon dosuđenog slobodnjaka Josip Barišić dovodi domaće u vodstvo od 1:0.

U 50 minuti gostujuća obrana u svojem kaznenom prostoru ruši danas agilnog napadača Barabana a siguran izvođač sa bijele točke bio je Wagner koji dovodi Široki u vodstvo od 2:0.

Široki i dalje kontrolira utakmicu a Vitežani se muče s desetoricom igrača jer je isključen Bibić (66.minuta). A onda nekoliko minuta pred sami kraj branič Širokog Matić je bio najviši u skoku i ovjerio pobjedu Širokog od 3:0

ABCportal.info