FOTO  NK Široki Brijeg - NK Gošk Gabela 0:0

NK Široki Brijeg, GOŠK Gabela, Memorijalni turnir Gojko Šušak, NK Široki Brijeg, RNK Split, HNK Cibalia

Utakmicu na Mostarskom Blatu je došlo pogledati oko 100 gledatelja.

NK ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Bertoša, Ješe, Džidić, Ljubć, Wagner, Ćorić, Zakarić, Ivanković, Roskam, Varea. Još su igrali:  Brekalo, Grgić, Pinjuh, Serdarušić, Marciano, Šilić, Mišić. Trener: Branko Karačić.

NK GOŠK GABELA: Soldo, Žderić, Šabanović, Mus, Hrkač, Helvida, Ćulum, Bošnjak, Dudić, Karić, Zlomislić. Još su igrali: Kojić, Šiljak, Livaja, Tomić, Hrkač, Raguž, Prskalo. Trener: Darko Dražić.

Po sparnom vremenu na Mostarskom Blatu gledatelji su mogli vidjeti dosta slabu i ne sadržajnu utakmicu. U 10. minuti glavom je šutirao Bošnjak ali lopta odlazi preko gola.  U 27. minuti Wagner je šutirao sa 20-tak metara, lopta odlazi visoko preko gola.

U drugom poluvremenu, nakon nekoliko izmjena na obje strane Široki Brijeg je zaigrao bolje i stvorio nekoliko prilika. U 60. minuti Mišić je dobio dobru dubinsku loptu koju je dorbo primio ali slabo šutirao. U 62. minuti Mišić je asistent za Zakarića koji šutira a lopta pogađa gostujućeg igrača i odlazi u korner. U 80. minuti crveni karton dobio je Serdarušić nakon oštrog starta na gostujućeg igrača.

Do kraja susreta nije bilo ozbiljnijih prilika na obje strane.