NK Široki Brijeg: Na Koševo barem po bod

Zrinjski-široki
Po riječima šefa struke Gorana Sablića, bilo je to veliko ohrabrenje pred gostovanje na Koševu.

- Kao što sam i najavio, Borac je dobar protivnik koji teži igri. Mislim da smo u prvom poluvremenu bili dominantni, bolji, i zasluženo poveli. U drugom smo se poluvremenu malo nesvjesno povukli, a nešto i iz zasluga protivnika. Međutim, tu smo fazu utakmice dosta dobro iskontrolirali, kasnije zabili iz jedanaesterca i otišli na sigurnih 2:0, bio je komentar šefa struke Širokog Gorana Sablića nakon četvrte domaće pobjede Širokog, koju su režirali Dino Ćorić (23.) i Dejan Čabraja (79., 11m).

Bila je to ujedno i problematična utakmica, prije svega zbog kiše i problema sa reflektorima, ali Sablić je na kraju sabrao samo pozitive i hrabro pogledao prema nastavku sezone, a on donosi gostovanje na Koševu...

- Sada nam slijedi derbi sa Sarajevom. Idemo ga odraditi na najbolji mogući način i pokušati pobijediti, ako ne to, onda barem ostati neporaženi, zaključio je, očito priželjkujući prvu gostujuću pobjedu sezone.

Da, Široki je ove sezone uvjerljiv, ali prije svega kod kuće, dok je na strani poražen u Mostaru i Gabeli, a remizirao je na Grbavici. Je li Sarajevo prilika za prekid niza, teško je reći, no činjenica je da je Bordo tim upravo doživio pozitivan šok - povratak Husrefa Musemića na klupu popraćen je uvjerljivom pobjedom protiv Viteza (4:0). S. N.

Dnevni list