NK Široki Brijeg: Juniori uvjerljivi protiv seniora Sloge, pobjede pionira i kadeta

01.02.2016

Protekli vikend mlađe kategorije Širokog Brijega u sklopu priprema za drugi dio polusezone odigrale su prijateljske utakmice.

Sve tri mlađe kategorije Širokog Brijega zabilježili su pobjede.

Juniori Širokog Brijega odmjerili su snage protiv seniora Sloge iz Ljubuškog. Domaći nogometaši pod vodstvom trenera Kokića odigrali su odličnu utakmicu u kojoj su potpuno nadigrali seniore Sloge te su slavili sa 4:1. Prvo poluvrijeme proteklo je u čvrstoj i borbenoj igri u kojoj su domaći imali terensku inicijativu, ali se na poluvrijeme odlazi rezultatom 1:1. I u nastavku utakmice potpuna kontrola domaćih nogometaša koji su postigli još tri pogotka te su zabilježili uvjerljivu pobjedu. 

Pioniri i kadeti Širokog Brijega odigrali su utakmice protiv vršnjaka iz Dubrovnika.

Pioniri Širokog pod vodstvom trenera Ćorića dokazali su da iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje te su potpuno nadigrali goste iz Dubrovnika, koji su u Hrvatskoj ligi napravili veliku senzaciju te izbacili pionire Hajduka iz kupa. Domaći nogometaši slavili su sa 4:0.

U čvrstoj i borbenoj utakmici kadeti Širokog Brijega slavili su protiv Dubrovnika sa 3:2. Iako su domaćini imali terensku inicijativu obje ekipe propustile su nekoliko velikih prilika.

HERCEGOVINA.info

 


loading...