NK Široki Brijeg: Igre iz priprema daju nam za pravo da se nadamo pobjedi

NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg

Zrinjski je na društvenim mrežama ovih dana djelovao inspirirano - navijači su pozivani nizom dovitljivih parola tipa ‘InvaZRINJA' i plakatom ‘Svi na Pecaru' na kojem Miloš Filipović i Pero Stojkić pecaju uz objašnjenje kako je ‘udica bačena'. Širokobriježani se nisu zamarali pa su puštali klasične, ozbiljn(ij)e izjave.

- Poznajemo se dobro, nadam se kvalitetnoj utakmici. Respektiramo Zrinjski, ali igre iz priprema daju nam za pravo da se nadamo pobjedi, rekao je između Denis Ćorić, pomoćnik u stožeru Goce Sedloskog.
Brazilski ofenzivac Eliomar - također je djelovao ozbiljno.
- Sigurno nas očekuje vrlo teška utakmica. No, mi smo spremni. Znam kako se hercegovački derbi uvijek igra u pravoj sportskoj atmosferi. Vjerujem kako na krilima naših navijača možemo slaviti. Pozivam naše vjerne navijače Škripare da nas maksimalno podrže do pobjede koja nas može vratiti u borbu za sami vrh. Njihova podrška naša je dodatna snaga, rekao je.
I Mario Babić, veznjak koji je svojim igrama u pripremnom razdoblju pokazao uzlaznu formu, slično razmišlja.

- Atmosfera u momčadi je jako dobra, posebice nakon kvalitetnih pripremnih utakmica u Antaliji i igara koje su nam dodatno podignule samopouzdanje. Ne obaziremo se previše na promjene u momčadi Zrinjskog, više smo fokusirani na sebe i našu igru. Ako budemo pravi, pobjeda u Hercegovačkom derbiju neće izostati, rekao je.

Koliko će plan poremetiti izostanak kartoniranog Matea Marića, vidjet ćemo, no ostali bi trebali biti unutra i to bi onda moglo izgledati ovako: Bilobrk, Ćorić, Barišić, Hrkać, Marković, Enin, Begonja, Matić, Bagarić, Eliomar, Jurić.

S. Nikšić/Dnevni list