FOTO  NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski 1:0

Široki Brijeg - Zrinjski

U prvoj utakmici odigranoj prije tjedan dana, NK Široki Brijeg slavio je rezultatom 2:0, te se s ukupnih 3:0 plasirao u polufinale Kupa BiH. 

Na stadionu se okupilo oko 3000 gledatelja koji su došli pogledati veliki hercegovački derbi.

Momčadi su istrčale u sastavima:

NK ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Pandža, Barišić, Ćorić, Zlomislić, Čabraja, Wagner, Bralić, Krstanović, Marina i Marković.

HŠK ZRINJSKI: Bandić, Blaić, Tomić, Pehar, Jović, Stojkić, Todorović, Mešanović, Petrak, Jakovljević i Katanec

Zrinjski je odmah krenuo prema golu domaćina, ali gledatelji nisu vidjeli veće prigode. U 10. minuti Jović je izveo slobodan udarac koji je završio u živom zidu Širokog Brijega. U 16. minuti Tomić je ubacio loptu na šesnaest metara prema Mešanoviću, ali brža je bila obrana domaćina. 

U 22. minuti kod Širokog Brijega zbog ozljede izlazi Čabraja, a ulazi Menalo. U 25. minuti prva prigoda za Široki Brijeg. Odličan udarac glavom Pandže, ali odlično brani Bandić. Nakon kornera u 26. minuti glavom Wagner, ali lopta odlazi pored vratiju Plemića. U 27. minuti ponovno prigoda za Široki Brijeg, ali obrana Zrinjskog izbacuje loptu van igrališta.

U 32. minuti jedanaesterac za Široki Brijeg. Precizan sa bijele točke bio je Krstanović koji donosi prednost svojoj ekipi. 

U 40. minuti utakmice odlična prilika za Zrinjski, ali na sreću Širokog Brijega napadači Zrinjskog su neprecizni. Na poluvrijeme se otišlo s prednošću domaćina od 1:0.

U nastavku utakmice Široki Brijeg je održao rezultatsku prednost i u konačnici slavio s 1:0.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info