FOTO  NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski 0:0

NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski

Momčadi su na teren izašle u sljedećim sastavima:

ŠIROKI: Bandić, Kvesić, Barišić, D. Ćorić, Ćorluka. J. Ćorić, Lončar, Begonja, Bralić, Zlomislić, Bagarić.

ZRINJSKI: Pirić, Barišić, Čirjak, Aćimović, Jović, Pezer, Perišić, Jakovljević, Filipović, Kadušić, Bilbija.

Odmah na početku Mostarci su imali veliku priliku, ali Aćimović iz dobre pozicije loše puca, a onda loš pokušaj Filipovića.

Zrinjski je bio bolji na početku utakmice, a u 25. minuti Bandić je zaustavio dobar pokušaj Jovića. Onda na drugoj strani dvije sjajne prilike za domaći tim. Prvo je Bagarićev udarac obranio Pirić, pa je Ćorić opalio pored gola.

Do kraja prvog dijela nije bilo većih prilika, a jedino vrijedno spomena je nezgodna povreda Damira Zlomislića u 42. minuti. Široki je u šestoj minuti nastavka imao veliku šansu, ali je Bagarić, osim Pirića, lobirao i sam okvir gostujućeg gola.

U ostatku utakmice dosta borbenosti, ali nijedna ekipa nije uspjela doći do pogotka kojim bi proslavila pobjedu. Iako je utakmica završila rezultatom 0:0, definitivno se imalo što vidjeti, bilo je prilika, otvoreno se igralo, no nedostalajlo je efikasnosti.

U hercegovačkom derbiju u trećem kolu Lige za prvaka snage su odmjerili Široki Brijeg i Zrinjski, a mreže su mirovale.

Zrinjski se bori za titulu, pa je i na Pecaru išao po povoljan rezultat, a utakmici starih rivala prethodili su neredi na ulicama u Širokom Brijegu. Bilo je prekida zbog baklji u nekoliko navrata, ali na kraju utakmica je završena i to nepopularnim rezultatom, piše sportsport.ba. 

Odmah na početku  susreta Zrinjski ima dobru prigodu, ali Aćimović iz dobre pozicije loše puca, a onda su Plemići pokušali i preko  Filipovića.

U  25. minuti Bandić je zaustavio  odličan pokušaj Jovića. S druge strane Široki je pokušao preko Bagarića i Ćorića. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela pokušava Bagarić lobom, ali bez uspjeha.

Prvo poluvrijeme završilo rezultatom 0:0.

U drugom dijelu igralo se dosta borbeno, ali bez nekih izrazitih prigoda. U zadnjih nekoliko minuta Zrinjski je stvorio jači pritisak, ali su mreže ostale netaknute.

Utakmica završila rezultatom 0:0

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info