NK Široki Brijeg-FK Zvijezda 09 2:0

NK Široki Brijeg, NK Čelik, NK Široki Brijeg, HNK Hajduk 2, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, fk krupa
Širokobriježani su se mučili veći dio susreta. Plavo-bijeli su u prvom poluvremenu imali uzaludan posjed lopte jer iako su više pritiskali goste, nogometaši Zvijezde 09 dobro su se branili.

Domaćini nikako nisu uspijevali stvoriti prave šanse. Pred sam kraj prvoga poluvremena Begonja se našao u dobroj prilici nakon pogreške obrane gostiju, ali gađa ravno u vratara Erića tako da do promjene rezultata nije došlo.

Goce Sedloski reagirao je odmah na poluvremenu napravivši dvostruku zamjenu - iz igre su izašli Luka Begonja i Danijel Kožul, a u igru su ušli Josip Kvesić i Stipe Jurić.

Široki je u drugo poluvrijeme ušao čvršće i odlučnije. Nogometaši Širokog bili su fokusirani na protivnički gol i odmah na početku imali su dobru šansu povesti preko Čabraje, ali on nije bio precizan.

Eliomar je srušen u šesnaestercu gostiju u 55. minuti, ali sudac nije dosudio najstrožu kaznu na veliko negodovanje igrača i publike. Zatim je ritam igre u potpunosti opao, Široki nije uspijevao kreirati jednu dobru priliku.

U 68. minuti gužva u šesnaestercu gostiju, ali Erić je bio siguran na vratima gostiju.

Sedloski je pogodio s ranim izmjenama jer su Plavo-bijeli u 75. minuti napokon probili obranu gostiju, a pogodak za 1:0 postigao je Josip Kvesić.

Autogol za 2:0 vodstvo Širokog u 85. minuti postigao je Kristijan Tojčić.

U ovom susretu nisu igrali vratar Luka Bilobrk zbog crvenog kartona protiv Željezničara i napadač Dražen Bagarić zbog tri žuta kartona.

www.jabuka.tv