NK Široki Brijeg-FK Radnik 0:0

NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Radnik
Širokobriježani su dobro ušli u susret preuzimajući inicijativu na terenu. Domaćini su prikazivali kvalitetniju igru od gostiju, ali je nedostajalo pravih prilika.

No, iako je Široki u početku djelovao odlučnije, nogometaši Radnika podižu ritam svoje igre. Prvu veliku priliku u utakmici imala je gostujuća momčad u 34. minuti kada je Đurić ubacio za Hadžića koji je pucao, ali se Bilobrk odlično snašao i obranio taj pokušaj.

Bilobrk se iskazao i pet minuta kasnije kada je po golu Širokog ponovno pucao Hadžić. Radnik je do kraja poluvremena igrao sjajno, ali nije bilo promjene rezultata.

Brazilac u redovima NK Široki Brijeg Eliomar Silva u ovom je susretu debitirao u Premijer ligi, ali nije zabilježio značajnu igru pa ga je na poluvremenu zamijenio Dino Ćorić.

Domaćini su u drugo poluvrijeme ušli napadački, Široki je stalno pokušavao, ali obrana Radnika odlično je reagirala na sve prijetnje. Gosti su pokušavali iz kontri, ali ni oni nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti.

Stipe Jurić je u sudačkoj nadoknadi imao odličnu priliku da svojoj momčadi donese pobjedu, ali lopta je otišla tik uz vratnicu. Široki je do kraja imao još jednu dobru priliku, ali je Merajić to uspio očistiti ispred svojih vrata.

FK Željezničar je nakon ovoga kola preuzeo vodstvo od NK Široki Brijeg na ljestvici Premijer lige BiH.

Jabuka.tv