NK Široki Brijeg - FK Olimpik 5:1

siroki - olimpik

NK Široki Brijeg: Bilobrk, Pandža, Barišić, Zlomislić, Ivanković, Wagner, Menalo, Milićević, Sivrić, Bralić, Krstanović.

FK Olimpik: Bandović, Imamović, Bevab, Osmanović, Vrdoljak, Karić, Hadžić, Kojić, Čolić, Govedarica, Svraka.

Sam početak utakmice u Širokom Brijegu nije donio zanimljivu igru. Prvu prigodu imao je Široki Brijeg preko Wagnera koji trese mrežu gostiju iz Sarajeva, ali sudac poništava pogodak zbog prethodnog prekršaja.

U 20. minuti utakmice gosti su imali prigodu preko Hadžića, ali odlično brani vratar Širokog Brijega Bilobrk. U 21. minuti gol za domaćina. Menalo je pobjegao obrani gostiju, lobovao Bandovića i dovodi svoj tim u vodstvo.

U 36. minuti sjajna šansa za domaće. Miličević je šutirao, Bandović spašava odličnom obranom. Na odmor se odlazi minimalnim vodstvom domaćih od 1:0.

Odmah na početku drugog dijela, točnije u 48. minuti Široki dolazi do 2:0 golom Zlomislića, a minut kasnije Menalo pogađa prečku gostiju. U 54. minuti odličan udarac napadaća Širokog Krstanovića brani vratar Olimpika Bandović.

U 58. Olimpik smanjuje preko Osmanovića koji matira Bilobrka za 2:1. U 61. minuti novi pogodak Menala za 3:1. Nakonj velika greške odbrane Olimpika, Menalo se našao sam pred golom i lagano pogađa za povećanje vodstva domaćeg tima.

U 71. minuti Bandović brani dva zicera. Prvo je u situaciji jedan na jedan obranio udarac Krstanovića, a zatim i udarac Sivrića. U 79. minuti Sivrić pogađa za 4:1. Drugo poluvrijeme Široki je odigrao dosta odliučnije i kvalitetnije nego li prvo što dokazuje i sam rezultat.

U 88. minuti Menalo svojim trećim golom na utakmici stavlja točku na i za ovu veliku pobjedu nogometaša Širokog Brijega.

HERCEGOVINA.info

Foto: nk-sirokibrijeg.com