NK Široki Brijeg- FK Mladost Kakanj 3:1

Široki Zrinjski
Na Pecari su se sastali NK Široki Brijeg i FK Mladost. Domaći su na teren izišli sa izmjenjenom kompletnom postavom u odnosu na nedjeljnu derbi utakmicu sa Zrinjskim.

Domaći su imali terensku incijativu i nekoliko dobrih šansi za vodstvo ali mreža je ostala netaknuta do 36. minute kad je nakon dosuđenog jedanaesterca zbog kojeg gostujući igrači burno reagiraju misleći da je sudac pogriješio jer je Buhač fauliran izvan šesnaesterca, međutim linijski sudac je sugerirao glavnom sucu da se ipak radi o faulu unutar šesnaest metara, a Jure Ivanković je sigurno pogodio za 1:0.

Drugo poluvrijeme donosi sličnu situaciju s tim što gosti u 76. minuti poravnavaju rezultat na 1:1 (Belmin Kobilica). Domaći nisu gubili nadu pa su par minuta kasnije postigli dva gola (Ivanković i Krstanović) za ukupnu pobjedu od 3:1 koja im uvelike otvara put u polufinale.

ŠIROKI BRIJEG - Stadion Pecara. Gledatelja 300 . Sudac: Terzić.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kožul, Ivanković, Landeka, Menalo, Sesar, Buhač, Karačić, Bralić, Kresinger, Marković. Trener: Slaven Musa.
MLADOST (DK): Lalić, Gačan, Bošković, Šišić, Hrelja, Rizvanović, Hodžić, Poček, Husić, Čović, Asanović. Trener: Ibro Rahimić.

Rezultati prvih utakmica četvrtfinala nogometnog Kupa BiH:

Sloboda - Sarajevo 2:1

Široki Brijeg - Mladost 3:1

Radnički - Radnik 0:2

 Borac - Željezničar 0:2

Uzvratni susret na rasporedu su za tjedan dana.

abcportal.info