NK Široki Brijeg-FK Mladost 3:0

Široki-Velež
...Mladine unio dašak svježine i borbenosti u domaću momčad. Iako su gosti došli odigrati klasični bunker i nisu odviše prijetili zadnjoj liniji Širokog, domaća ekipa je opsjedala gol Mladosti, Wagner, Menalo, Crnov i Kresinger dobro su kontrolirali lopte koje su im upućivali Kožulj, Pehar, Marković ali ipak mreža je ostala netaknuta sve do jedne katastrofalne pogreške gostujuće obrane gdje se najbolje snašao Wagner i rutinski u 28. minuti pogodio mrežu za vodstvo Širokog od 1:0. Igra se i dalje odvijala na polovici gostiju i Široki je prijetio, Kožulj je lijepim udarcem sa dvadeset metara pogodio stativu. Drugi gol postigao je u 38. minuti raspoloženi i odlično pokretljivi Dino Kresinger. Na korner loptu Kožulja majstorski je reagirao Kresinger i glavom pospremio za 2:0.

Drugo poluvrijeme skoro ista priča do 77. minute kad je Ivan Buhač postigao gol za vodstvo i pobjedu Širokog od 3:0. Utakmicu je pratilo oko 2000 gledatelja a mogometaši Širokog imali su odličnu potporu uz gromoglasno navijanje Škripara.

BHT Premijer liga BiH, 8. kolo: Široki Brijeg - Mladost 3:0 (Wagner 28., Kresinger 38., Buhač 78.)

Široki Brijeg: Soldo, Barišić, Pehar, Wagner, Ćorluka, Menalo, Kožulj, Bralić, Crnov, Kresinger, Marković. Trener: Slaven Musa.

Mladost: Hadžić, Gačan, Bošković, Dilaver, Šišić, Hasić, Musić, Hrelja, Ramović, Karahmet, Čović. Trener: Ibro Rahimić

ABCportal.info