NK Široki Brijeg dobio novo vodstvo

NK Široki Brijeg, skupština
U novi Upravni odbor od 11 članova jednoglasno su izabrani: Mirko Grbešić, Miro Kraljević, Marinko Gilja, Zdenko Ćosić, Ivan Ševo, Željko Knezović, Ante Musa, Josip Kožul, Goran Kraljević, Željko Gugić i Robert Sabljić. Na konstituirajućoj sjednici, sukladno Statutu, između sebe će izabrati predsjednika i dopredsjednika Upravnog odbora, a nakon toga i imenovati Upravu kluba (direktora, tajnika i sportskog direktora) u sljedećem četvrogodišnjem razdoblju.

Novi/stari predsjednik Skupštine je Dario Knezović, a potpredsjednik je također novi/stari Tomislav Bevanda. Nadzorni odbor, pak, čine: Ante Matijević (predsjednik), Predrag Čović (član) i Slaven Zelenika (član), a u Stegovnom povjerenstvu su: Mladen Kvesić, Ivan Primorac i Ljubo Soldo.

Novu financijsku injekciju NK Široki Brijeg dobio je od tvrtke FEAL čiji je predstavnik u Upravnom odboru Ante Musa. Hercegovački gigant tako ulazi na velika vrata u klub. Novo vodstvo poručilo je kako budućnost i financije kluba nisu upitne te kako će Široki Brijeg i dalje biti u vrhu b-h nogometa.

Kao zaključak Skupštine, kojoj je nazočilo čak 39 od 41 člana, na inicijativu gradonačelnika Širokog Brijega Mire Kraljevića, prihvaćen je prijedlog da se dugogodišnjem predsjedniku NK Široki Brijeg generalu Zlatanu Miji Jeliću uputi pismo potpore u njegovoj osobnoj utakmici.

nk-sirokibrijeg.com