FOTO  NK Neretvanac-NK Mostar 3:1

NK Mostar, NK Neretvanac

Prvu međunarodnu prijateljsku utakmicu danas su odigrali nogometaši Mostara u Opuzenu sa jesenjim prvakom3 H.N.L.-jug momčadi NK Neretvanac Opuzen.

Nogometaši Neretvanca su pobjedom od 3:1(2:0) završili prvi tjedan priprema. Protivnik ekipi Gorana Prolete bila je sjajna ekipa legendarnog nogometaša Neretvanca Seje Rebca HNK „Mostar". Neretvanac je poveo rano pogotkom Maria Marića u 4.minuti. Tvrda utakmica protiv organizarnog protivnika opravdala je svoj smisao. Na 2:0 povisio je Šoše koji je odlično reagirao na odbijanac od vratnice. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:0, ali odmah u nastavku nakon opravdano dosuđenog kaznenog udarca Stipe Glasović je hladnokrvan za povečanje vodstva na 3:0. Počasni (zasluženi) pogodak za goste postigao je Dragan Marić u 68.minuti.Treba napomenut da su u tijeku utakmice bile dvije sporne situacije .Prva sporna situacija drugi gol Neretvanca je postignut iz zaleđa i druga sporna nije sviran jedanaesterac za Mostar koji napravljen pred kraj utakmice na Đurasoviću.Trener Mostara Rebac je zadovaljan igrom i zalaganjem svoje ekipe.

NK „MOSTAR": Gabrić, Lekaj,Šunjić, Đurasović, Mišić, Ništović, Golemac, Duraković, Grozdanić, Krtalić, Seldarik i Marić dok su svoj nastup zabilježili i Milović, Perić, Bulić, Knezović, Vejzović,Bokšić i .Beriša

NK „NERETVANAC": Šušak, Granić, Paponja, Glasović, Čolak, Medak, Lončar, Mihaljević, S.Glasović, Šoše i Marić, a svoj nastup su zabilježili i Lekaj, Barbir, Dabelić, Marević, Babić, Utovac i Batinović.