FOTO  NK Maribor-HŠK Zrinjski 1:1

Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, ultras mostar, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar

Maribor je u Mostaru slavio 2:1 i tako bio u velikoj prednosti.

NK Maribor: Handanović, Šuler, Pihler, Ahmedi, Kabha, Hotić, Zahovič, Bajde, Rajčević, Viler i Palčić.

HŠK Zrinjski: Pirić, Galić, Jović, Pezer, Stojkić, Todorović, Perišić, Jakovljević, Katanec, Filipović, Bilbija.

Zrinjski je bio bolji tijekom cijele utakmice, a Plemići su rano i došli do vodstva preko Todorovića. Loša reakcija vratara Zrinjskog Pirića kojega je lobovao nogometaš Maribora Vilera donijela je domaćima nezasluženo poravnanje. Prvi dio završio je 1:1.

I u drugom dijelu Zrinjski je bolji protivnik, ali dobra igra Plemića nikako da rezultira novim pogotkom.  u 78. minuti Maribor je imao dobru prigodu preko Tavaresa, i to je sve što smo vidjeli od domaćina. S druge strane Plemići su imali dobre prigode, ali i ovaj puta sreća je okrenula leđa Zrinjskom koji je zaslužio puno više u večerašnjoj utakmici. Pokušao je Slišković promjenama i u igru su ušli Ćavar i Kukoč. umjesto Perišića i Filipovića. Zadnja promjena bila je ulazak Mulahusejnovića umjesto Pezera, ali to nije donijelo nikakvu promjenu.

Na kraju 1:1 i nezaslužen prolaz Maribora u dalje natjecanje.

HERCEGOVINA.info