NK Gošk: Protiv Radnika opet biti ili ne biti

GOŠK

Trenutačni položaj GOŠK-a na ljestvici ne ulijeva mir pa se lavovi u stanci zbog reprezentativnih nastupa maksimalno pripremaju za prvi izazov, a to je Radnik iz Bijeljine, već ovaj vikend na Podavali u Gabeli. Tako se poklopilo da će GOŠK i Radnik u kratkom razdoblju igrati čak tri puta, piše večernjak.

Tako je nedavno u prvoj utakmici osmine finala nogometnog Kupa BIH GOŠK slavio rezultatom 1:0, a evo ovog vikenda opet na Podavali slijedi i njihov prvenstveni duel. Već nekoliko dana kasnije na rasporedu je i uzvratna Kup utakmica koja je podjednako važna za obje ekipe. U ovoj prvenstvenoj stanci lavovi su odigrali i pripremnu utakmicu u Vrapčićima protiv Veleža i pretrpjeli poraz od 2:1. No, to nije nikakav šok jer je GOŠK-u ipak važnija ona prvenstvena pobjeda nad istim protivnikom i na istom terenu. Na ovoj pripremnoj utakmici protiv Veleža jedno je poluvrijeme odigrao i Meksikanac Ricardo koji bi trebao postati pojačanje GOŠK-a za nastavak prvenstva.

- Po onome što se moglo vidjeti Meksikanac bi mogao biti dobra karika u nastavku prvenstva. Svjesni smo da nam je utakmica protiv Radnika biti ili ne biti pa se nadam kako ćemo dati svoj maksimum na terenu i slaviti. To bi nam naravno bilo veliko olakšanje za nastavak prvenstva. Igramo na svom terenu, a već smo dobro upoznali igrače Radnika kojima je također svaka utakmica od iznimne važnosti. Mi smo spremni i pružit ćemo našu igru pa i rezultat ne bi trebao izostati - ističe Zlatko Kojić, kapetan GOŠK-a. Uz već ranije teško ozlijeđenog Šabanovića za utakmicu protiv Radnika u nedjelju neće moći konkurirati ni pouzdani Bekić koji ima problema s ozljedom zadnje lože.