NK Gošk: Naučili smo na greškama iz duela sa Željom

FK Sarajevo, NK GOŠK Gabela, GOŠK Gabela, NK GOŠK Gabela, NK GOŠK, NK Široki Brijeg, NK GOŠK, NK GOŠK Gabela, NK GOŠK, GOŠK Gabela, feđa dudić, NK GOŠK Gabela, FK Željezničar, NK GOŠK, FK Sarajevo
...a iz utakmice su na kraju sigurno zadovoljniji jednim osvojenim bodom izišli Gabeljani.

Nisu domaći bili lošiji tim na terenu, već potpuno zasluženo došli do jednog boda, ali su to napravili u meču gdje su Širokobriježani ipak bili favoriti.

- Mogu biti zadovoljan s bodom jer smo igrali protiv kvalitetne ekipe čija pozicija na tablici najbolje govori o njima. Normalno, i mi smo imali za cilj pobjedu, ali treba biti realan i reći da je ovo uspjeh za nas, potvrdio je trener Lavova, Feđa Dudić.

Na terenu nisu puno ponudili ni jedni, ni drugi. Vidjela se nešto veća želja gostiju da pokušaju prvi doći do gola, ali im to nije išlo. Najbolju priliku su imali u 75. minuti kad je tik pored gola iz slobodnog udarca gađao Josip Barišić. Domaćini su također bili najopasniji iz slobodnjaka Marina Karamarka u 64. minuti, dok im je u nekoliko izglednih kontra napada nedostajao završni pas. Ono što raduje struku Lavova je činjenica da konačno nisu primili pogodak. To se dogodilo prvi puta ove sezone.

- Pohvalio bih momke jer smo čitav tjedan radili na toj fazi obrane i evo konačno je jedna utakmica završila da nismo primili pogodak. Od prošlog ponedjeljka govorim: "Hajmo završiti utakmicu sa 0:0". Drago mi je da smo taj segment igre popravili i sveli Široki Brijeg na par poluprilika, ali nijednu stopostotnu. Mislim da je rezultat realan iako je Široki Brijeg imao prividnu dominaciju u posjedu lopte tijekom čitave utakmice, istaknuo je Dudić.

Bila je to slična utakmica onoj protiv Željezničara, ali tad su Gabeljani primili pogodak u samoj završnici susreta.

- Identična utakmica, do 86. minute nije bilo gola, a onda smo iz prvog šuta primili pogodak. Ovoga puta smo posljednjih 20 minuta napravili izmjene, izveli napadača, jer sam vidio da utakmica vodi k neriješenom. Probao sam zatvoriti utakmicu i mislim da smo s tom izmjenom ojačali srednji red. Na svojim greškama se uči, protiv Želje smo pogriješili, sad smo bili pametniji i prisebniji, zaključio je Feđa Dudić. Er.B.
U sljedećim kolima očekujemo puno više

Osvojenih 6 bodova u 7 kola nije tako loše ako se prisjetimo da je GOŠK u ovoj fazi igrao sa sva četiri najbolja kluba u ovom rangu.

- To nam je poticaj za sljedeća kola. Sad nam dolaze ekipe koje su u rangu s nama i mislim da u sljedećih četiri - pet kola možemo puno više. Očekujemo da ćemo tu povećati bodovni saldo, izjavio je Dudić.

Prvi sljedeći protivnik je Radnik u Bijeljini.

- Naši konkurenti u ovom kolu nisu ništa napravili, mi smo uzeli veliki bod i idemo s velikim "vjetrom u leđa" u Bijeljinu.

Dnevni list