FOTO  NK CIM/ Mostar -HNK Neum 2:1

NK Cim, HNK Neum

Utakmica je odigrana pred 100 gledatelja , koliko se okupilo na tribinama stadiona KŠC NK Cim . Nazočni gledatelji gledali su odličnu i zanimljivu utakmicu sa tri pogodka. Utakmica je počela sa jakim pljuskom i uvijeti za igru su bili dosta teški.

Ekipa Neuma dolazi u vodstvo u 3 minuti velikom greškom odbrambenih igrača Cima Zgoditak za Neum je postigao Mile Galić .P

oslije početnog šoka momčad Cima se stabilizirala i preuzela je inicijativu.U destoj minuti u šesnaest metara nakon kornera fauliran je Marić igrač Cima. Sudac Pejić je opravdano dosudio penal za Cim. Goran Kolobara je uspješno izveo jedanesterac i poravnao rezultat na 1-1 .

U 35 minuti Cim je iz brze kontre poveo sa 2-1 zgoditkom Marina Džidića . Pred sami kraj prvog poluvremena Cim je postigao još jedan zgoditak koji je glavni sudac na asistenciju pomoćnika opravdano poništio zbog zaleđa .

U drugom poluvremenu igralo se dosta dobro i obe ekipe su imale svoje prigode koje nisu iskoristili . .Na kraju utakmice trener Cima Slavenko Šuman Tunga je rekao da je zadovoljan sa pobijedom i igrom svoje ekipe..

Mlada sudačka trojka Mario Pejić ,Jure Delić i Andrija Dolić je jako dobro odradila svoj dio posla.

Treba naglasit da je ovu utakmicu posmatrao mladi reprezentativni vratar Goran Karačić.

Sve fotografije u GALERIJI