FOTO  NK Cim-FK Klis 1:1

nk cim fk klis

Utakmica je odigrana pred 50 gledatelja , koliko se okupilo na tribinama stadiona KŠC NK Cim. Nazočni gledatelji gledali  su zanimljivu i dinamičnu utakmicu. Ulazak ekipe Cim u utakmicu je bio jako loš. jednostavno ko da nisu bili na terenu. Iz jedne greške igrača Cima, nogometaš Klisa Šimunović u 6 minuti postiže prelijep zgoditak za vodstvo gostiju. Do kraja poluvremena Klis je imao još par poluprilika i otišao na poluvrijeme sa vodstvom od 1:0. Treba reći zasluženo.

Drugo poluvrijeme sasvim druga priča. Cim ulaskom Šunjića i J.Solde preuzima igru i stvara prigode. U 62.minuti iz prelijepe akcije Cim poravnava rezultat zgoditkom I.Ljubića. Zgoditku je prethodio solo prodor Šunjića i savršeno točan centaršut za Ljubića . U 79 minuti u šesnaestercu Klisa oboren je igrač Cima Babić i sudac Kovačević koji je bio sasvim blizu događanja opravdano dosuđuje penal za domaćina. Izvrsni golman Klisa Vrače je pročitao je udarac Kolobare i prelijepom paradom obranio penal.

Rezime utakmice svakoj ekipi po poluvrijeme i na kraju najpravedniji neodlučen rezultat. Sudačka trojka S.Kovačević, A.Puce i D.Lovrić jako dobro je odsudila ovu utakmicu. 


Rezultati lige FBiH - Jug, sedmog kola.
NK Sloga Lj- HNK Stolac 0:3
HNK Posušje - HNK Rama 4:1
NK Cim -FK Klis 1:1
HNK Sloga GV/U-Branitelj 3:1
HNK Brotnjo- HNK Grude 2:1
FK Turbina -NK Troglav 0:0
NK Kamešnica- HNK Tomislav 0:1

HERCEGOVINA.info