Novi dizajn 'kockica'? Moguća promjena na dresovima za Euro

ospice, cijepljenje, Njemačka

Na stranici Footy headlines već su mnogo puta 'curili' novi dizajnovi različitih dresova, pa tako i hrvatske nogometne reprezentacije. Ovaj su put objavili mogući dizajn nove trenirke 'vatrenih'.

Dogodila se promjena u dizajnu prepoznatljivic 'kockica', a to bi moglo značiti da bi slična promjena ubrzo mogla biti i na dresovima naše reprezentacije. Modernizirane 'kockice', naši bi nogometaši mogli nositi na Europskom prvenstvu 2020. godine ako se tamo plasiraju, piše 24.sata.

ospice,cijepljenje,Njemačka

Podsjetimo, pred izabranicima Zlatka Dalića još je odlučujuća utakmica za direktni plasman na Euro 2020. protiv Slovačke na Rujevici koja će se igrati u subotu, 16. studenog, s početkom u 20 sati i 45 minuta. 

Protiv Slovaka dovoljan i bod 

Hrvatska je mogla već u Cardiffu osigurati plasman na Euro 2020., trebala nam je pobjeda, ali na kraju je utakmica završila 1-1. 

Sve je jasno, Hrvatskoj pobjeda na Rujevici jamči odlazak na Euro i prvo mjesto na ljestvici, te status u ždrijebu za završni turnir. Naime, plasman u jakosne skupine određuje se prema plasmanu i broju bodova u ovim kvalifikacijama. Hrvatska će teško biti nositelj, ali i zato je pobjeda važna. Iako će na Rujevici Hrvatska biti bez Lovrena i Vide, udarnog stoperskog para.

Ako Hrvatska remizira sa Slovačkom, i takav ishod, baš kao i pobjeda, Hrvatskoj jamči i plasman na Euro i prvo mjesto u skupini. Naime, bodovno 'vatrene' može stići samo Mađarska, ali Hrvatska je međusobno bolja pa bi ostala ispred. Dakle, i bod na Rujevici sasvim je dovoljan...

A, ako izgubimo od Slovaka, e tu dolazimo do problema. Hrvatska bi ostala na 14 bodova i Slovačka bi je pobjedom nad Azerbajdžanom kod kuće u zadnjem kolu prestigla. A ispred nas završila bi i Mađarska ako u zadnjem kolu pobijedi u Walesu. Hrvatska bi u tom raspletu završila treća i Euro tražila preko playoffa Lige nacija. No, u slučaju pobjede Walesa nad Mađarima ili remija ta dva takmaca u zadnjem kolu, Hrvatska bi ostala druga i išla na Euro. Dakle, u slučaju poraza od Slovaka u Rijeci, navijat ćemo za Wales u zadnjem kolu.

Rezultati by SofaScore