Nikola Šunjić: Ugovor sa HŠK Zrinjski je ostvarenje moga sna

nikola šunjić, HŠK Zrinjski, nikola šunjić, Stadion HŠK Zrinjski, nikola šunjić, Stadion HŠK Zrinjski
Evo što nam je rekao Nikola nakon potpisivanja ugpvora s Plemićima:

Čestitke na potpisivanju ugovora.

"Hvala puno na čestitkama"!

Kada smo prošli put razgovarali rekao si da ti je najveća želja zaigrati za prvu momčad. Sada si veoma blizu ostvarenja želje?

"Ovo je jedan veliki korak , na meni je da se nastavim trudit i davati sve od sebe".

Juniori su imali sjajnu sezonu. Da li si zadovoljan svojim igrama?

"Mislim da smo pokazali da smo bili jedna od najboljih ekipa u ligi, pogotovo u drugoj polusezoni u kojoj smo pobjedili sve ekipe iz vrha ljestvice,  te igrali finale Kupa BiH. Mogu reći da sam zadovoljan svojim igrama,  iako uvijek može bolje".

Očekuješ li da ćeš brzo dobiti šansu pokazati što znaš?

"Trenutno sam fokusiran na to da pokažem koje su moje mogućnosti , a kada dobijem šansu nastojat ću je iskoristiti na najbolji mogući način".

Što za tebe znači biti igrač Zrinjskog?

"Biti igrač Zrinjskog prije svega je velika čast jer je to klub koji dominira ovim prostorima već duže vrijeme , također kao dijete ovog kluba ovo je ostvarenje sna što dosta govori o značenju Zrinjskog u mom životu".

Zrinjski igra ligu prvaka, mogu li Plemići do iskoraka?

"Mislim da Zrinjski  ima jako dobru ekipu sa puno kvalitetnih igrača , vjerujem da će Plemići  ove godine napraviti veliki iskorak na planu europskog nogometa".

Za kraj poruka navijačima?

"Poruka je nastave biti naš 12. igrač jer njihova podrška mnogo znači. Želim se na kraju zahvaliti svim trenerima koji su me trenirali, jer sam od svakog naučio nešto zbog čega sam sazrio kao noogometaš , također bez podrške obitelji i prijatelja sve ovo bi bilo mnogo teže".

HERCEGOVINA.info