FOTO  Nikola Katić: Stolac je moj grad i ova ekipa je moja ekipa

Nikola Katić, HNK Stolac, Marko Raguž
Nikola se vratio iz Los Angelosa i naravno posjetio svoj rodni grad Stolac, a kada je u svom gradu ne zaboravlja ni svoj HNK Stolac.

Nikola je tako danas došao na trening HNK Stoca kako bi svojim bivšim suigračima poželio sreću u posljednjem kolu županijske lige.U tom posljednjem kolu HNK Stolac igra protiv NK Mostar gdje mu igra samo pobjeda, ali ona će im biti dovoljna za veći rang samo ako do sada vodeći HNK Neum kiksa na gostovanju kod Bune.

Katić je poželio sreću svojim bivšim suigračima i istakao: Stolac je moj grad i ova ekipa je moja ekipa, i to su sve moji prijatelji iz djetinjstva. Želim im sreću u zadnjem kolu, te da im se poslože rezultati i da iduću sezonu nastupaju u većem rangu jer im je tamo mjesto.

Bolju motivaciju od ove igrači Stoca nisu mogli dobiti, a Katić koji danas uspješno nosi dres Slaven Belupa, a evo i reprezentacije Hrvatske je dokaz da Stolac ima odlične nogometaše, pa možda već sutra neko od današnjih igrača krene njegovim stopama.

Trener HNK Stoca Marko Raguž je sretan što je na trening došao Katić te je izjavio: Kao prijatelj i nekadašnji  suigrač Nikole Katića drago mi je zbog njega i njegovog uspjeha, a pogotovo što se sada zna za Stolac i ovo naše malo mjesto. On je dokaz da su vjera, trud,rad i upornost glavni faktori ako želiš uspjeti. Nikola je veliki borac i sam je uspio, a mi Stočani možemo samo biti ponosni jer imamo Hrvatskog reprezentativca. Bog mu dao zdravlja i sreće, neka nastavi kako je krenuo i imat će slatke brige za nastavak karijere.

HERCEGOVINA.info