Nikola Juričić novi trener HNK Brotnjo – Čitluk

Nikola Juričić, HNK Brotnjo Čitluk
Juričić je pripreme za novi sezonu započeo današnjom prozivkom igrača, a na mjesto šefa stručnog stožera došao je nakon trenera Romea Šapine koji je vodeći Brotnjo s klupe završio prošlu natjecateljsku sezonu na drugom mjestu Druge lige NS FBiH - Jug.

Prema svemu sudeći Juričić će u radu moći računati na glavninu igrača iz prošle sezone, no do početka prvenstva ostalo je nešto više od mjesec dana pa je još teško govoriti o igračkom kadru. On što je sigurno je da će trener Nikola Juričić i uprava kluba u sljedećem razdoblju uložiti maksimum kako bi Brotnjo imalo što kvalitetniju momčad.

Pred igračima Brotnja do početka kolovoza su osnovne pripreme, a nakon toga će uslijediti novi treninzi, ali i uigravanje kroz prijateljske utakmice. Juričić je uvjeren da Brotnjo može imati kvalitetnu momčad koja će se boriti za vrh, ali i da će konkurencija u Drugoj ligi NS FBiH - Jug ove godine biti još jača nego što je to bila ranijih godina.

Nikola Juričić jako dobro poznaje klub i njegove potencijale. Na mjesto šefa stručnog stožera došao je nakon što je u klubu obnašao dužnost voditelja Omladinske škole, a prije deset godina kao trener vodio je Brotnjo u Prvoj ligi.

Citluk.ba