Niko Kranjčar objavio istinu koju Bilić skriva godinama!

niko kranjčar, Slaven Bilić, Vatreni, niko kranjčar, Svjetsko prvenstvo, ozljeda
...izjavio je Niko Kranjčar, najbolji igrač Hrvatske u kvalifikacijama za EURO.

Nakon što je javno nagazio Zdravka Mamića, nakon pet godina mukotrpne šutnje, Niko Kranjčar odlučio je reći i svoje mišljenje o igri hrvatske reprezentacije.

Ocjena o lošoj igri Vatrenih koju Bilić godinama demantira ili prešućuje dosad je najčešće dolazila od javnosti i medija, no kada je javno kaže stožerni igrač reprezentacije, onda ona ima svoju težinu.

"Novinari su u pravu, od Klagenfurta 2008. godine nismo odigrali dobru utakmicu. I to je jedan od razloga da su nam izgledi za plasman na Europsko prvenstvo jedva 50:50″, izjavio je Kranjčar za Jutarnji list, dovodeći u pitanje i hrvatske šanse u susretu dodatnih kvalifikacija protiv Turske.

Sve to su skupa ne izgleda ohrabrujuće, ali je u svakom slučaju realnije od floskula kojima je izbornik objašnjavao lošuigru, pogotovo u susretu protiv Grčke. Da situacija bude još ozbiljnija, Niko je potvrdio da uopće neće moći igrati dodatne kvalifikacije protiv Turske, pa niti uzvratnu utakmicu!

"Liječnici su mi prognozirali pauzu od šest tjedana, tako da je malo vjerojatno da ću igrati prije Božića. I to me strašno nervira, bojim se da se ozljeda ne zakomplicira i obnovi. No, suđeno mi je da moram biti strpljiv. Kao i mi s našom reprezentacijom", rekao je Kranjčar i na kraju dodao:

"U ovom času je to najvažnija utakmica ove generacije, najvažnija i najteža, o njoj ovisi budućnost hrvatskog nogometa."