Niko Kovač: Vjerujem kako ostajem u Bayernu

Niko Kovač, Niko Kovač, FC Bayern, Bayern München

Uoči zadnjeg kola Bayern je imao dva boda više od Borussije Dortmund i trebao mu je bod protiv Eintrachta za sedmi uzastopni naslov. Borussija je pak u zadnjem kolu gostovala kod imenjaka iz Moenchengladbacha i igrala joj je samo pobjeda i poraz Bayerna.

Bayern je na koncu slavio sa 5-1, dok je Borussija pobijedila sa 2-0 pa je ostalo dva boda 'fore' za bavarski sastav.

Iza Kovača je teška sezona tijekom koje su ga mediji više puta otpisivali. Svađao se s igračima, a kritizirali su ga i čelnici kluba.

U jednom trenutku Bayern je imao čak devet bodova manje od Borussije Dortmund, no Kovač je sve uspio prebroditi i na koncu osvojiti naslov prvaka uz ovacije prepune Allianz Arene.

"Vjerujem kako ću i iduće sezone voditi Bayern. Uvjeren sam da ću nastaviti, imam informacije iz prve ruke, ne iz druge ruke," kazao je Kovač nakon pobjedničkog slavlja.

"Nije bila laka sezona, mislim da smo to svi vidjeli," kazao je Kovač dodavši: "Imali smo devet bodova zaostatka, međutim ono što je momčad nakon svih kritika napravila pokazuje kvalitetu tih igrača."

Kovač je prokomentirao i ovacije navijača koji su skandirali njegovo ime.

"Navijači su pjevali moje ime? Naravno, da me veseli, ja sam čovjek od krvi i mesa ", rekao je Kovač na kraju.

Kovaču je to bio drugi trofej na klupi Bayerna nakon što je osvojio Superkup početkom sezone pobjedom 5-0 upravo protiv Eintrachta, a već 25. svibnja ga očekuje i finale Kupa protiv RB Leipziga.

Hina