Niko Kovač dobio snažnu poruku od svojih igrača

Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, bc bayern, Bayern München, Niko Kovač, Lionel Messi, Niko Kovač, Bayern München, Bayern, Niko Kovač, Bayer

U fantastičnoj večeri u Allianz Areni mrežu portugalske momčadi tresli su Robben i Lewandowski po 2, te Ribery. Nakon slabašnih rezultata u prvenstvu ovo bi mogao biti pozitivan zaokret koji bi napokon mogao donijeti uzlet bavarskog giganta.

- Sve je bilo kako treba, branili smo se dobro, znali iskoristiti svoje prigode. I konačno smo odlično igrali svih 90 minuta, baš kao što smo to i željeli. Znamo koliko smo kvalitetni, ali to treba pokazati i na terenu. Ovo je pozitivan znak, vjerujem da idemo u pravom smjeru. U utakmicama kao što su ove u Ligi prvaka vidim koliko može ova momčad. No problema imamo protiv manjih momčadi, kada mislimo da sve možemo riješiti s pola snage - kaže Niko Kovač.

Bayernov trener još je jednom odbacio tvrdnje da su se neki igrači okrenuli protiv njega.

- Neki stalno pišu o četiri igrača koji su protiv mene. A vidjeli ste reakciju Francka Riberyja, to vam govori da je ipak sve drugačije. I raduje me što je Ribery konačno zabio. Ovo mu je nagrada za njegov veliki trud.

Igrači su nakon utakmice podržali Niku Kovača.

- Želimo dokazati kako momčad stoji iza svog trenera, ali ovo nije bila utakmica samo za njega. Ovo je pobjeda za klub i za naše navijače. Znamo da klub prolazi teško razdoblje, ali želimo pokazati kako nismo razjedinjeni istaknuo je Thomas Müller. Iza Nike Kovača stao je i dvostruki strijelac Arjen Robben.

- Posebno mi je drago zbog trenera, on to zaslužuje. Ozračje u momčadi je dobro, zajedno pobjeđujemo i zajedno gubimo. Nadam se da ćemo ovako nastaviti. Ne budemo li u subotu pobijedili Werdera, ponovno ćemo biti u problemima - podvukao je Nizozemac.

Vratar Manuel Neuer također je naglasio kako je momčad imala odgovornost, a ova je pobjeda bila za trenera. Istog je stava i dvostruki strijelac Robert Lewandowski.

- Igrali smo za trenera. Svi stojimo iza Kovača.

Večernji list