Nezapamćeno zanimanje za prvo gostovanje Hajduka u Vitezu

Hajduk, Lokomotiva, Hajduk Split, Hajduk, NK Hajduk, levski, Hajduk, Hajduk Split, Hajduk, Europska liga, Hajduk, everton, Hajduk, Torcida, everton, nk hajduk split, NK Vitez
...tako i svim pripadnicima brojnog navijačkog puka splitskih "Bijelih".

U Vitezu se sve priprema za ovaj nezaboravni nogometni spektakl, a veliko zanimanje za ovim susretom vlada u čitavoj Bosni i Hercegovini, a svoj dolazak najavili su i brojni ljubitelji nogometa iz Hrvatske.

Utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu Vitez, u petak, 6. listopada 2017. godine, s početkom u 15.00 sati. Cijena ulaznice je 10 KM, a besplatan ulaz osiguran je za djecu mlađu od 10 godina.

"Kako je riječ o prvom gostovanju splitskog Hajduka u Vitezu zanimanje je nezapamćeno. Hajduk je istinski sportski brend i magnet koji će napuniti tribine našeg stadiona, u to nema sumnje. U prilog tomu govori i tvrdnja da su ulaznice za gotovo 60 posto kapaciteta stadiona rasprodane, a nastojat ćemo ostaviti jedan manji dio ulaznica koje ćemo pustiti u prodaju na sam dan susreta, zbog svih koji će doći iz drugih krajeva BiH ili Hrvatske", navode iz NK Vitez.

Zbog velike potražnje za ulaznicama NK Vitez je odlučio povećati broj prodajnih mjesta u Vitezu, ali otvoriti prodajna mjesta i u susjednim općinama.

Prodajna mjesta VITEZ:

- Caffe Kaktus

- Caffe Piano

- Caffe Rijeka

- Caffe 7

- SRC Romari

- Caffe Coin

Nova prodajna mjesta:

- NOVI TRAVNIK Caffe Balkan

- KISELJAK Caffe Movie

- BUSOVAČA Beer Bar

/HMS/