Neven Laštro novo pojačanje Mladosti

neven laštro, Stadion HŠK Zrinjski, neven laštro, Stadion HŠK Zrinjski, neven laštro, Stadion HŠK Zrinjski, Fk Mladost Doboj Kakanj, neven laštro, neven laštro, HŠK Zrinjski

"Laštro je potpisao na dvije godine ugovor i veoma smo zadovoljni što smo tako jednog iskusnog i provjerenog defanzivca doveli u naš klub. On će sigurno dobro doći našoj ekipi i još više pojačati ekipu u defanzivi, iako i sad imamo odlične igrače u obrani. Laštro će steći pravo nastupa već za naredno kolo, a sada je sve do trenera kada će dati šansu ovom igraču. Osim Laštre nedavno smo doveli i Šišića iz Domžala, također i on će moći nastupiti protiv Slobode jer mu je stigao certifikat iz Slovenije. Kada je u pitanju prijelazni rok, on za nas još nije završen, angažmanom još jednog napadača ćemo zatvoriti roster do kraja polusezone", kazali su iz ovog kluba.

Neven Laštro 27-godišnji je stoper, koji je prošle sezone u dresu mostarskog Zrinjskog osvojio titulu prvaka naše zemlje. Osim Zrinjskog nastupao je još za Osijek, Široki Brijeg, Travnik, Busovaču, Suhopolje i Kreševo.